Найкращий сніданок для розвантажувального дня

Потіште свій організм корисним і легким сніданком.

Ми пропонуємо Вам рецепт дуже корисного сніданку, який потішить Ваш організм.

Інгредієнти:

  • Велика склянку йогурту ProtoZymes (близько 300 мл)
  • 2 столових ложки розсипчастих висівок
  • 1 столова ложка льняної муки
  • 1 чайна ложка какао порошку
  • 5-7 штук чорносливу (краще м'ясистого, не сухого)
  • Близько 50 мл окропу (щоб розпарити чорнослив)

Приготування:

  1. Кип'ятимо трохи води і заливаємо чорнослив у невеликій ємності, даємо розпаритися хвилин 5. Для цього коктейлю постарайтеся знайти такий м'ясистий чорнослив, який би навіть без розпарювання був досить м'який. Повірте, це дуже впливає на смак!
  2. Наливаємо в стакан йогурт ProtoZymes і додаємо до нього 2 столові ложки висівок. Висівки можуть бути житні, пшеничні, вівсяні, гречані - це не важливо.
  3. Додаємо столову ложку льняної муки.
  4. Підсипаємо чайну ложку какао-порошку. Саме справжнього какао порошку, а не розчинного напою з цукром та іншими добавками! Перемішуємо, щоб всі інгредієнти подружилися, щоб не було грудочок. Тепер набряклий чорнослив разом з водичкою подрібнюємо блендером в пюре. Можна, звичайно, дрібно порізати, але консистенція пюре ніжніша та приємніша.
  5. Додаємо чорнослив до йогуртової суміші та перемішуємо.
  6. Поставте коктейль хвилин десь на 5 в холодильник. Зараз напій ще трохи рідкуватий, однак за декілька хвилин набрякнуть висівки, коктейль стане таким приємно густим, насиченим.
  7. А ось тепер саме час пригощатися. Не поспішаючи, по ложечці, із задоволенням. До чого ж приємно їсти смакоту і при цьому правильну, корисну їжу, а ще приємніше відчувати себе від цього легко і повною сил.

При бажанні, можете додати ще й курагу.

Имя *:
Email *:
Код *: