Neways Украина
NEWAYS Украина

Независимый дистрибьютор
NEWAYS Eurasia в Украине


доставка по всей территории Украины
Основной и антивозрастной уход за кожей лица - коллекция Essential Skin Care Лосьон для мужчин Гигиенические прокладки Lady PRO Магнитные браслеты, силиконовые браслеты, титановые браслеты Профессиональный уход за волосами Keratonics Стать дистрибьютером Neways

Наш опрос

Нужна ли постоянная онлайн подделжка сайта по Skipe
Всего ответов: 85

Форма входа

Neways » Новости

Як вилікуватися від застуди за один день?

Якщо простуда «легка», то є способи швидко підняти імунітет і вилікуватися від застуди. Якщо ж Ви вже кілька днів хворієте, то шанс одужати за 1 день є, звичайно, але це вже залежить від стану і резервів вашого організму, сили імунної системи ...

Що ж робити, щоб вилікуватися від застуди за один день:

Залишіться вдома, відпросіться з роботи на 1 день!

Зателефонуйте своєму безпосередньому керівнику (начальнику), якщо у вас хороші стосунки, і візьміть відгул за свій рахунок або лікарняний, чи відпустку на 1 день - все це можна оформити заднім числом або відгуляти «відпускний день» в майбутньому, наприклад, через місяць (насправді відпрацювавши цей день). Варіантів багато, можливо Ваш керівник сам запропонує зручну для нього схему ... Головне - відпочити цей день вдома, а не мучитися на робочому місці, не виснажувати свій організм поїздками в транспорті, пішими прогулянками і т.д. Не рекомендується переносити хворобу на ногах. До того ж, є такі керівники, які зляться, якщо дізнаються, що хтось із їхніх підлеглих "приперся хворий на роботу, щоб своєю інфекцією інших заразити" (мається на увазі, що його в тому числі). Ви б хотіли підставляти себе і свого безпосереднього керівника під удар такого вище стоячого боса? Навряд чи ... Як бачите, не завжди ваші героїчні зусилля над собою аналогічно сприймаються оточуючими.

Закрийте всі вікна і кватирки.

Усуньте всі джерела протягу. Щільно закрийте всі двері, у тому числі на кухню, у ванну і в туалет - там є вентиляція, а це теж причина протягів.

Одягніться тепло. Пропотійте.

Найкраще відлежуватися цей день в ліжку під товстими і теплими ковдрами, одягнувшись в яку-небудь теплу піжаму або домашній одяг. Надівши шкарпетки і обмотавши шию рушником. Зігрівайте себе, постарайтеся пропотіти. Це дуже важливо, щоб швидко відновити сили і видужати від простуди за 1 день.

Ноги і шия - в теплі!

Лікарі рекомендують наклеїти гірчичні лейкопластири на ступні ніг, а поверх них натягнути шкарпетки і залишити ці гірчичники на весь день і на ніч. Для ефективності можете змінювати їх через кожні 12 годин.

Якщо у вас вдома не виявилося гірчичників, не біда - закип'ятіть чайник, налийте в таз гарячої води з-під крану, опустіть туди ноги та в міру охолодження води, додавайте окріп з чайника. Пропарте ноги, а потім насухо витріть їх і надіньте кілька шкарпеток, щоб зберегти тепло надовго. Таз з гарячою водою чудовий засіб, коли ви замерзли на вулиці або промокли під дощем і відчуваєте, що захворієте - застудилися.

Висипайтеся.

Сон - відмінний засіб відновити сили, щоб вилікуватися від застуди за один день. Під час сну відновлюється нервова система і кістково-м'язова - це сприятливо позначиться на вашому імунітеті.

Не збивайте температуру!

Заміряйте температуру. Якщо вона нижча 38 градусів, то збивати її не рекомендується. Цього не потрібно робити, тому що висока температура говорить про те, що ваш організм бореться з хворобою, зживає хвороботворні бактерії, інфекцію. Збиття не надто високої температури лише затягне одужання! А от якщо температура піднялася набагато вище 38 градусів, то її краще знизити. Інакше, якщо температура не знижується, а вже піднялася вище 39 градусів - є сенс подзвонити до лікаря або викликати швидку допомогу (раптом це і не застуда зовсім).

Вітамін C - лимон.

Якщо є вдома лимон - видавіть з нього весь сік і випийте. Полоскати рот не рекомендується - емаль зубів може потріскатися, якщо зуби у вас не в ідеальному стані. Можете 2-3 лимони з інтервалом 2-3 год, але більше 3 лимонів - не рекомендується, не переборщіть.

Вітамін C - шоколад.

З'їжте молочний шоколад або гіркий шоколад. За один раз всю плитку, вагою 100 грам. Перевірено - це високо ефективний засіб, щоб вилікуватися від застуди за один день.

Вітамін C - виноград.

Виноград багатий вітамінами (в мг): вітамін С - 6; вітамін А - 0,1; вітамін В1 - 0,05; вітамін В2 - 0,02; вітамін В3 - 0,06; вітамін В6 - 0,09; вітамін В9 - 2; вітамін Н - 1,5; вітамін РР - 0,3. Калорійність винограду - 65,5 кКал на 100 грам. Завдяки такому насиченому вмісту вітамінів - це ідеальний засіб для підняття імунітету в комплексі, а не тільки за змістом в організмі вітаміну С. Виноградний сік - це природний антисептик для деяких захворюваннях.

Вітамін C - сироп шипшини.

Солодкий сироп шипшини продається в кожній аптеці - дуже багатий вітаміном C. Розбавте водою - зробіть солодкий морс і випийте. Чим більше, тим краще. Протягом дня пийте замість чаю або кави.

Багато пийте.

Гарячий чай з малиновим варенням - корисна штука проти застуди, але не змішуйте варення з окропом, вода повинна бути гарячою, але не киплячою (інакше варення втратить корисні властивості).

Курячий бульйон, тепле молоко з медом, теплий журавлинний морс, відвар ромашки, відвар або чай з липового цвіту - при застуді пийте, чим більше, тим краще. Бажано випити не менше 2 літрів рідини за день.

Щіпка солі проти нежиті, що починається.

Випробуваний потужний засіб! Але він ефективний проти нежиті, що саме починається. Якщо соплі вже 2 дні - можете не пробувати, шанси вилікуватися вже не такі високі, тому що мікробів стало занадто багато. Про що мова? Візьміть щіпку солі і розбавте теплою водою, а потім «пийте» носом, тобто вдихніть цю солону воду в ніс. Хлор, з якої і складається сіль, вб'є бактерії, але і обпече слизову носа (не дуже приємно). Можете повторити, щоб гарненько промити ніс солоною водою, але не перегніть палку.

Цибуля проти нежиті.

Спочатку промийте око звичайною водою і протріть кутики очей, щоб прочистити слізний канал між очима і носом - достатньо просто прикласти чисту паперову серветку або кутик рушника. Потім візьміть цибулину і поріжте її на дрібні шматочки. А потім дихайте цибульним ароматом, щоб заплакати - постарайтеся, щоб з очей потекли сльози, чим більше, тим краще, але не витирайте їх. Ваше завдання полягає в тому, щоб сльози потрапили в ніс. Не закидайте голову назад. Якщо від надлишку сліз деякі сльозинки не влучили в ніс, а потекли по щоках - промокніть ними серветку і протріть всередині носа, але не глибоко. Сльози - це прекрасний антисептик. Для організму людини сльоза за своїми антимікробними і антибактеріальними властивостями краще спирту! Ними навіть рани можна обробляти. Так що, плачте на здоров'я!

Є ще інгаляції і безліч інших засобів, щоб швидко вилікуватися від застуди, буквально за один-два дні, але навіть вище перерахованих засобів - цілком достатньо, вони прості і доступні для будь-якої людини ...

Додамо ще кілька порад народної медицини із застосуванням формул Ньювейс:

Корінь імбиру (по-корейськи).

Лікування застуди по-корейськи - корінь імбируOrachelПекучий чай з коренем імбиру, який перешкоджає розвитку інфекції в організмі. Щоб приготувати імбирний напій або еліксир здоров'я по-корейськи, на одну велику чашку Вам знадобляться чотири горошини чорного перцю, чотири штучки кардамону, три гвоздички, імбир і кориця на смак. Подрібнюємо прянощі в кавомолці. Потім наливаємо в емальовану каструлю 300 мл ледь теплої води, кладемо спеції, доводимо до кипіння і варимо на слабкому вогні ще хвилин 20. В кінці можна додати щіпку чорного чаю, трохи молока і чайну ложку меду. Все, еліксир здоров'я по-корейськи готовий. Сучасний кореєць, знайомий з Neways, можливо вчинить інакше. Він візьме Orachel (адже там вже є перець, так крім того, це ще джерело вітамінів, які допоможуть швидко підтримати імунітет і успішно впоратися з застудою), додасть Purge, у складі якого є імбир і гвоздика, а також ще понад 20 цілющих рослин, що перешкоджають проникненню і розвитку різноманітної інфекції. І отримає закономірний і очікуваний результат - застуда переможена, імунітет торжествує!

Зелений чай (по-японськи).

Лікування застуди по-японськи - зелений чайACAI ActionЯпонець, який відчув нездужання чи застуду, що починається, закутується тепліше і випиває десять чашок пекучого зеленого чаю. І правильно, адже в цьому цілющому напої містяться катехіни, що мають противірусну активність. З того часу, як Neways прийшов на японський ринок, і багато японців по достоїнству оцінили цю чудову продукцію, у них з'явився новий рецепт боротьби з простудними захворюваннями. А, враховуючи, що при перевтомі організм стає більш вразливим (всім відомо, японці - трудоголіки), то ACAI Action - справжнє диво для них! Напій є потужним тоніком, багатим джерелом необхідних поживних речовин для повноцінного вироблення енергії, попереджуює виснаження клітин. Тому цілюща сила ACAI Action неперевершено висока. Серед багатства цінних інгредієнтів є і зелений чай, сливи, яблука, абрикоси, насичені катехинами. Для ще більшого зміцнення імунітету японці можуть додати і Hawaiian Noni, ключовим інгредієнтом якого є дуже популярна в країнах Сходу рослина ноні. У цілющому еліксир від Neways крім Ноні міститься і малина, багата катехинами. Додатковою перевагою цих унікальних напоїв є приємний аромат і смак, забезпечений природними складовими - ягодами і фруктами. Тому зберігати здоров'я і міцний імунітет з продукцією Neways - одне задоволення!

М'ятний коктейль з лимонним соком, медом і часником (по-американськи).

Лікування застуди по-американськи - м'ятний коктейль з лимонним соком, медом і часникомNewVewra AloeПри перших ознаках застуди жителі США приймають гримучий коктейль з м'ятного настою, лимонного соку, меду та часнику. Еліксир по-американськи готується так: заливаємо чайну ложку м'яти перцевої склянкою окропу, нагріваємо 3-5 хвилин на повільному вогні, потім необхідно процідити і розмішати у відварі чайну ложку меду. Далі беремо маленький зубчик часнику, дрібно ріжемо, кладемо в чашку і розтираємо ложкою. Потім потрібно витинути в чашку четверту частину лимона, влити м'ятний відвар з медом, все змішати і випити в теплому вигляді на ніч. Зранку Ви відчуєте себе здоровим. Да уж ... Якось не завбачливо. З деяких пір доведено, що мед у жодному разі не можна додавати в гарячу воду, так як при цьому мед перетворюється з корисного продукту у шкідливий, оскільки при нагріванні меду до 60 градусів і вище, в ньому утворюється токсична речовина - гідроксиметил-фурфурол. Ця отрута здатний накопичуватися в печінці з усіма витікаючими наслідками. Крім того вже при 50-60 градусах за Цельсієм всі корисні речовини в меді руйнуються. Та й поєднання меду з часником будь-який дієтолог забракує. Американцям доцільно модифікувати рецепт. Хоча американська компанія Neways вже це зробила самим блискучим чином, створивши чудовий за смаковими якостями і по цілющому впливу напій Neways New Vera. У його складі - цілюща порція меду і лимона, велика кількість гелю і полісахаридів алое барбадоського, а також лохина, чорниця, фенхель та інші цінні інгредієнти. Так що рецепт готовий до застосування. Користуйтеся на здоров'я!

Курячий бульйон (по-ізраїльськи).

Лікування застуди по-ізраїльськи - курячий бульйонCascading RevenolЗгідно зі статистикою, в осінні і зимові місяці від застуд страждає близько 40% жителів Ізраїлю. Що ж роблять мудрі євреї при застуді? Вони п'ють гарячий курячий бульйон. Так-так-так, і не дивуйтеся! Завдяки вмісту в ньому амінокислоти - цистеїну - він зменшує виділення слизу, а пара зволожує порожнину носа, знімає набряклість слизової оболонки і закладеність придаткових пазух. Що ж, дійсно, приємно і корисно. Однак, не завжди під рукою може виявитися курячий бульйон. Та й взяти його з собою на роботу не завжди зручно. Ось тоді і приходить на виручку Neways, а саме - Cascading Revenol. У його складі міститься ще більш потужна формула цистеїну - N-ацетил L-цистеїн і плюс до цього: астаксантин (сильний антиоксидант з протизапальними властивостями), екстракт зеленого чаю (з катехинами і без кофеїну), комплекс біофлавоноїдів (у числі яких кверцетин), сполуки цинку і селену (зміцнюють імунітет), глютатіон (унікальний антиоксидант, що гальмує старіння організму) і ще ряд цінних для здоров'я речовин. Cascading Revenol легко взяти з собою в дорогу, на роботу, просто приймати, та й готувати, як курячий бульйон, не потрібно.

Червоне вино з лимоном і апельсином (по-грецьки).

Лікування застуди по-грецьки - червоне вино з лимоном і апельсиномNewVewra AloeНапевно, ще давніх еллінів, одягнених в легкі сандалі і промочити ноги, не раз виручав напій Гіппократа. Відчувши першіння в горлі і озноб, вони тут же заливали дві скибочки апельсина або лимона двома склянками червоного вина, додавали туди чайну ложку меду, дві палички гвоздики і щіпку кориці. Доводили цілюще зілля до кипіння і випивали гарячими маленькими ковтками. Що ж, є в цьому рецепті цілком здоровий глузд (крім нагріву меду знову-таки). Однак дещо бентежить 2 склянки червоного вина. Рецепт не для всіх, на жаль. Але, якщо взяти його за основу, можна зробити ефективний засіб проти застуди. Хоча і лимон і апельсин, і мед і екстракт виноградних кісточок і шкірки винограду (замість вина, більш того - краще ніж вино у таких випадках), є в New Vera від Neways. А корицю і гвоздику можна додати для різноманітності смаку. До речі дягель, що міститься в New Vera допомагає вилікувати навіть застарілий кашель.

Кислі фрукти (по-англійськи).

Лікування застуди по-англійськи - кислі фруктиRevenolЗастуджений британець згадує прислів'я: «Яблуко на день - і доктор не знадобиться»! Правда, це про профілактику, а для одужання одного яблука замало. Треба з'їдати не менше п'яти в день (кислі сорти переважніше), і частіше налягати на мандарини, апельсини, грейпфрути і лимони. Згідно з дослідженнями (британських!) вчених, в них міститься ударна доза справжньої «живої» аскорбінової кислоти, яка захищає від застуди, а також речовини, що сприяють швидкому її засвоєнню. Три, а краще чотири склянки свіжовичавленого цитрусового соку, випитого протягом дня, швидко приведуть Вас в норму. Правильно, натуральні вітаміни краще синтетичних! Якщо Ви не впевнені, що зможете з'їсти за день стільки фруктів, скільки потрібно для підняття імунітету, то Revenol, у складі якого містяться тільки натуральні вітаміни (причому більш ефективна, естеріфікована, форма вітаміну С, що робить його сильнішим), Вас не обтяжить , а здоров'я поправить.

Нарешті, по-українськи.

Лікування застуди по-українськиEliminatorЄ й у нас свої випробувані засоби: цибуля, часник, відвар липового цвіту та малини, гаряче молоко з медом. При перших симптомах застуди, коли тільки-тільки починається стан «кістки ломить і хвіст відвалюється», можна спробувати наступний еліксир здоров'я. У 300-грамову кухоль на третину налити гарячого чаю, ще на третину вина червоного (зазвичай, кагору), і ще на третину - малинового варення, видавити в цей напій ще й лимон. Якщо на ніч випити всю цю смакоту, то на ранок - ніякої хвороби. Доведено, що з усіх варень найбільш корисне і цінне - малинове. У ньому містяться речовини, аналогічні ацетилсаліциловій кислоті. Малина особливо корисна при простудних захворюваннях, а також як джерело вітаміну С. Не завадять і прості запобіжні заходи - змащувати ніс оксоліновою маззю перед виходом на вулицю, а є ще більш простий спосіб - повернулися з вулиці додому, зайшли ванну не лише вимити руки, а й промити носові ходи господарським милом ... Так як вхідними воротами для будь-якої вірусної інфекції є носоглотка, і саме в ній починають розмножуватися мікроорганізми. А господарське мило - відомий вбивця шкідливих мікробів. Звичайно, господарське мило - вбиває і змиває мікробів. Однак, це «звірячий» спосіб, якому знайдеться цілком гідна, але безпечна альтернатива. Зрошуйте слизові за допомогою безпечного перевіреного антисептика від Neways - Eliminator, обробіть низ носа цілющим бальзамом - Lipceutical, підтримайте імунітет, приймаючи всередину Hawaiian Noni, New Vera, Orachel, Maximol Solutions чи VMM.

Категория: Новости Neways |

Контакты

(044)3629495
(063)8482021
(067)3604965
(066)7136459
(094)9276495

Популярные